Читайте першими наші останні новини

Наші новини

Читати

Раді Вас повідомити, що РЕЄСТРАЦІЯ НА КОНКУРС SMJ 2024 UA ВІДКРИТА!

Раді Вас повідомити, що РЕЄСТРАЦІЯ НА КОНКУРС SMJ 2024 UA ВІДКРИТА!

Переходьте за посиланням https://www.techteachua.com/smj, ознайомтеся з умовами і долучайтеся  https://www.techteachua.com/інформація-про-smj  до Всеукраїнського спеціалізованого конкурсу професійної майстерності.

Для усіх, хто приймає участь: представники адміністрації, викладачі, в першу чергу студенти, також партнери та усі хто цікавиться проведенням заходів. Створена офіційна група в ФБ —  https://www.facebook.com/smj.nki Підписуйтеся на інформування, передайте посилання студентам. TechTe@ch і партнери будуть раді бачити Ваш НЗ в якості учасників заходів.

Партнери SMJ:

—  Асоціація Професіоналів Автосервісу, об’єднання спеціалістів з усієї України. Ціль Асоціації об’єднати автобізнес в команду для розвитку і підняття професійного  рівня.

http://apa.in.ua

— ТОВ «АНДРМАКС» — імпортер та представник ANDRMAX®. Напрямок компанії — забезпечення  професійний ручним, пневматичним, гідравлічним і спеціальним інструментом, а також приладами та інструментальними меблями.

https://andrmax.ua/uk

Автомеханіка, компанія-лідер, що вже понад 25 років постачає в Україну  інноваційне обладнання та рішення для СТО від найкращих світових брендів та комплектує провідні автосервіси країни.

https://autom.com.ua/ua

autoExpert-consulting — провідна українська інформаційно-консалтингова агенція в галузі Automotive Aftermarket, яка має 25-річний досвід роботи в Україні та за її межами.

https://autoexpert-consulting.com

 WIX Filters – це понад 16 000 окремих продуктів для автомобільної галузі. Продукція призначена для легкових автомобілів, вантажівок, автобусів, а також важкої техніки. Асортимент представлений паливними, масляними, повітряними, салонними фільтрами, а також осушувачами повітря, фільтрами охолоджуючої рідини, фільтрами трансмісійного масла, фільтрами речовини для SCR разом з додатковими продуктами, також фільтри, які використовуються в системах силової гідравліки і пневматики.

https://wixeurope.com/ua

— AutoTechService — Міжнародна спеціалізована виставка автосервісу та післяпродажного обслуговування автомобілів. Виставку супроводжує насичена ділова програма: тематичні конференції та семінари, презентації — простір для вирішення питань галузі, обміну тенденціями та передовим досвідом.
https://avtoexpo.ua/ats

— Inter Cars Ukraine є частиною мережі Inter Cars Group, заснованої польською компанією Inter Cars S.A.  — найбільшим дистриб’ютором автомобільних запчастин та автотоварів у Центральній і Східній Європі. Окрім Польщі й України, Inter Cars представлений ще в 16 країнах світу і має 585 франчайзингових відділень по всій Європі, 40 з яких — в Україні.

https://intercars.com.ua/

-bilstein group — компанія із штаб-квартирою в м. Еннепеталь, Німеччина, це 22 міжнародні філії та віддані партнери у 70 країнах світу. bilstein group об’єднує три всесвітньо відомих бренди febi, SWAG та Blue Print. bilstein group є одним із світових лідерів на світовому ринку після продажного обслуговування. Наша компетенція виробника є однією із складових нашого успіху, оскільки ми не тільки постачальник: ми також виготовляємо ассортимент запасних частин на нашому власному сучасному виробництві.

https://www.bilsteingroup.com/ua/

— febi – це постачальник №1 на незалежному ринку запасних частин — вчора, сьогодні і в майбутньому. З самого моменту заснування всесвітньо відома торгова марка постачає продукцію і послуги найвищої якості, що знаходить відображення у власному виробництві високоточних деталей. febi є спеціалістом в таких сегментах запчастин, як рульове керування та підвіска, гумометалеві деталі, датчики і виконавчі елементи для легкових і вантажних транспортних засобів.

https://www.febi.com/ua/

— SWAG – це всесвітньо відомий бренд, який пропонує понад 25,000 запасних частин рівня якості оригінальних деталей, для всіх німецьких і європейських моделей автомобілів. Основна спеціалізація – компоненти рульового керування та підвіски, а також деталі ГРМ. SWAG є одним із провідних партнерів на незалежному ринку після продажного обслуговування. Постійна доступність та короткі терміни доставки товарів гарантують оптимальну надійність для наших клієнтів у всьому світі.

https://www.swag.de/ua/

— Blue Print – це правильний вибір, коли мова йде про високо якісні запасні частини для азіатських автомобілів та легкого комерційного транспорту. Починаючи з 1994 року, Blue Print допомагає своїм партнерам перевищувати очікування споживачів. В асортименті Blue Print понад 24,000 запасних частин для професійного ремонту транспортних засобів, від стандартних деталей до дуже складних компонентів та вузлів, а також велика кількість спеціальних інструментів.

https://www.blue-print.com/ua/

Разом прямуємо до освіти міжнародного рівня в очікуванні ПЕРЕМОГИ!

Слава Україні! Слава нації!

 

Семінар та майстер-клас від Pavlo Ruban School та bilstein group

28 жовтня за ініціативи знаного спеціаліста в своїй галузі Павла Рубана та його школи Pavlo Ruban School, а також за підтримки Асоціації Професіоналів Автосервісу були проведені семінар та майстер-клас, присвячені будові, принципам роботи, діагностиці ходової частини автомобіля та процесу перевірки, регулювання геометрії та кутів встановлення коліс (розвал-сходження).

Семінар та майстер-клас пройшли на території СТО «АМОРТІК СЕРВІС».

Захід, за відгуками його учасників, пройшов на відмінно!

Особлива подяка організаторів:

— Олександру Казілову, директору СТО «АМОРТІК СЕРВІС» за допомогу в організації і проведенні семінару.

— Ігорю Білоусову, технічному тренеру компанії bilstein group (бренди febi, SWAG, blueprint), який провів змістовну презентацію по будові та принципам роботи ходової частини автомобіля, а також вручив подарунки учасникам.

— Андрію Максименко та його компанії «АНДРМАКС» за подарунки учасникам – набори професійного інструменту ANDRMAX.

— Олександру Кельму, засновнику журналу autoExpert та заходів FORUM CTO — за інформаційну та емоційну підтримку).

Семінар відвідали чотири студенти — переможці конкурсу SERVICE MASTER JUNIOR та студент Барського коледжу Олексій Кельм.

Павло Рубан: «Я радий, що в такий не простий час вдалося зібрати молодь і автомеханіків та провести інформаційний семінар, в якому всі отримали купу нової інформації, живе спілкування, нові знайомства, яскраві емоції. Всім учасникам величезне дякую!»

SERVICE MASTER JUNIOR

SERVICE MASTER JUNIOR – це всеукраїнський спеціалізований конкурс професійної майстерності серед студентів (учнів) передвищих і професійно-технічних навчальних закладів, який дозволяє мотивувати молоді кадри на розвиток та надає їм підтримку на перших етапах професійної діяльності.

Місія конкурсу: мотивувати молодь на всебічний розвиток індивідуальних і командних навичок, удосконалювати та впроваджувати в освітній процес передові рішення міжнародної практики.

Цілі конкурсу:

  Підвищення престижу професій сфери автобізнесу.

  Виявлення талановитої та перспективної молоді.

  Впровадження в навчання ефективних інноваційних методів, інтерактивних програм.

  Мотивування молоді на постійний ріст і розвиток в сфері автопослуг.

  Активізація інтересу потенційних роботодавців у співпраці з молодими кадрами.

  А також набуття передових знань в автомобільних технологіях.

 

Партнери конкурсу:

Генеральний партнер — Асоціація Професіоналів Автосервісу, об’єднання спеціалістів з усієї України. Ціль асоціації об’єднати автобізнес в команду для розвитку і підняття професійного рівня (http://apa.in.ua/) в особі директора Рубана Павла Михайловича.

Інформаційний партнер — AutoTechService, Міжнародна спеціалізована виставка автосервісу та післяпродажного обслуговування автомобілів (http://ats-expo.com.ua/uk-UA/) в особі директора виставки Ганни Шишкіної.

Партнер конкурсу — ТОВ «АНДРМАКС», офіційний імпортер та представник ANDRMAX® в Україні. Основний напрямок компанії — забезпечення СТО і автолюбителів професійним ручним, пневматичним, гідравлічним і спеціальним інструментом, а також діагностичними приладами та інструментальними меблями (https://andrmax.ua/uk) в особи засновника і директора Максименко Андрій Леонідович.

Партнер конкурсу — Автомеханіка, компанія-лідер, що вже понад 25 років постачає в Україну інноваційне обладнання та рішення для СТО від найкращих світових брендів та комплектує провідні автосервіси країни. Її місія – створювати СТО майбутнього (https://autom.com.ua/ua) в особі директора Андрія Богуша.

Партнер конкурсу — Master Service, спеціалізований оператор в автосервісі, продажу запчастин і обладнанні для СТО. Master Service надає спеціалізоване рішення в ремонті і продажу складних агрегатів і систем автомобіля (https://masterservice.company) в особі керівника напряму В2С Антипова Володимира.

Партнерами було представлено призовий фонд і проекти налагодження співпраці з навчальними закладами.

Організатори розповіли про особливості проведення Підготовчого, Відбіркового етапів і усіх особливостей проведення конкурсу.

У конкурсі приймають участь 305 учасників з 20 навчальних закладів:

1.  Чернівецьке вище професійне училище радіоелектроніки

2.  ВСП «Надвірнянський фаховий коледж НТУ»

3.  ВСП «Київський транспортно-економічний фаховий колледж НТУ»

4.  Черкаський політехнічний фаховий коледж

5.  ВСП «Одеський автомобільно-дорожній фаховий коледж Державного університету «Одеська політехніка»

6.  Технічний коледж Тернопільського національного технічного університету

7.  ВСП «Автотранспортний фаховий коледж Криворізького національного університету»

8.  ВСП «Житомирський автомобільно — дорожній фаховий колледж НТУ»

9.  ВСП «Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ»

10.  ВСП «Херсонський політехнічний фаховий коледж Національного університету «Одеська політехніка»

11.  ВСП «Фаховий коледж транспорту та комп’ютерних технологій Національного університету «Чернігівська політехніка»

12.  ВСП «Автотранспортний фаховий коледж Національного технічного університету «Дніпровська політехніка»

13.  ВСП «Вінницький фаховий колледж Національного університету харчових технологій»

14.  Технічний фаховий коледж Луцького національного технічного університету

15.  ВСП «Дніпровський фаховий коледж інженерії та педагогіки Державного вищого навчального закладу Український державний хіміко-технологічний університет»

16.  Львівський національний аграрний університет

17.  ДНЗ «Ужгородський центр професійно-технічної освіти»

18.  Харківський державний автотранспортний коледж

19.  Національний університет «Чернігівська політехніка»        

20. ВСП «Автомобільно-дорожній фаховий коледж НУ «Львівська політехніка»

День Розвальника

5 травня – ДЕНЬ РОЗВАЛЬНИКА

Pavel Ruban:

«В країні іде війна, військовий стан, багато з наших знайомих, рідних і близьких в ЗСУ, в ТрО.

Нажаль, декого вже немає серед нас.

Але без тилу не буде фронту.

Всі ми як мурахи повинні зараз робити справи для Перемоги.

Дуже багато горя, смутку, і переживань у всіх нас.

Є багато професій, без яких ми зрозуміли — наше життя було б дуже некомфортним і майже не можливим.

Багато Професіоналів ризикують, працюючи, даючи нам можливість жити в комфортних умовах, в теплі, з водою та їжею, з інтернетом, з електроенергією та багатьма речами, без яких важко уявити нинішній світ.

Більшість з нас користуються власними автомобілями і знають, для того, щоб ним користуватись, потрібно його заправляти паливом, обслуговувати, ремонтувати і т.п.

Над всіма видами обслуговування автомобілів працює величезна «Армія Професіоналів» і любителів своєї справи… від виробників до обслуговуючого персоналу.

Серед них є, можна сказати, еліта автосервісу. Це автомеханіки по перевірці технічного стану автомобіля, геометрії і Кутів Встановлення Коліс, або просто в народі — «Розвальщики».

Вже більше 10 років 5 травня вони відмічають, не офіційно поки що, свій професійний день.

Вітаю всіх колег зі святом і бажаю всім здоров’я, миру, Перемоги!»

Павло Рубан,
Голова Асоціації Професіоналів Автосервісу АПА

Форум СТО в Рівному

В місті Рівне пройшов черговий Форум СТО в якому з радістю прийняли участь участники Асоціації Професіоналів Автосервісу і навіть виграли призи від спонсорів.
Висловлюваємо подяку організаторам заходу і всім учасникам!
До нових зустрічей!

Новини для небайдужих

Привіт всі, кому не байдужа доля Українського Автосервісу та розвиток освіти у цьому напрямі!

Користувачі цими послугами в Україні часто скаржаться на якість сервісу в автомайстернях. Причина проста- більшість механіків це самоучки. Відмінних та кваліфікованих майстрів менше, ніж потребує дана галузь. На жаль досвід приходить не так швидко, а освіта в Україні автомеханіків відбувається ще за програмами на ГАЗ і ЗІЛ. Не сучасні системи впорскування, а карбюратор вивчають у той час, коли весь цивілізований світ давно має відмінні сучасні навчальні центри з новітніми навчальними програмами.
На даний час в Україні також починають навчати за міжнародною програмою ELECTUDE.

Асоціація Професіоналів Автосервісу намагається вивчати ситуацію і шукати вихід із проблем що склались, знаходить спонсорів для навчальних закладів, зближує роботодавців з навчальними закладами, які готують фахівців.

Внаслідок цього ми багатьом навчальним закладам запропонували провести перший національний конкурс «Майстер Сервіс Юніор», де за міжнародною програмою ELECTUDE приймуть близько 200 юних автомеханіків щонайменше з 15 міст України. За вихід у фінал — призовий капітал від партнерів.

Таким чином, ми не тільки зацікавимо навчальні заклади краще готувати студентів та переходити на міжнародні системи сучасної підготовки фахівців Автосервісу, але також стимулюємо студентів краще вчитися, а партнери зможуть з учасниками конкурсу обговорювати проходження практики та працевлаштування у них на підприємстві!

З питань партнерства звертатись за телефонами:
067 366 68 32 (Viber, Telegram, WhatsApp)
063 173 98 39

Асоціація Професіоналів Автосервісу
096 751 16 07
093 857 24 57 (Viber)

АПА за об’єднання та розвиток Автосервісу в Україні!

Съезд АПА 5.12.2021

Вчера 5.12.2021 в Киеве на одной с СТО состоялся съезд АПА.

Многие специалисты знакомы уже много лет.
Также подали заявки на вступление новые участники.
На повестке дня обговорили минувший год. Обсуждали современное развитие и управление Автосервисом, как руководители Автобизнеса, Приняли решение по поддержке образовательных процессов в Украине в частности по специальности Автомеханик.

На автомобилях поделились опытом работы с мехатронными системами, диагностика сканерами, Развал-схождение.

Такие встречи всегда проходят очень позитивно и эмоции остаются на долго.

Друзья до новых встреч!

Приглашаем в Ассоциацию Профессионалов Автосервиса новых участников, специалистов и руководителей автобизнеса, которые готовы развиваться в команде, обмениваться опытом, больше комуницировать с единомышленниками.
Организовывать и посещать конференции, семинары, сьезды, учебные заведения и т.д.
Искать решения вместе легче.

Всем огромное спасибо, до новых встреч!

С уважением голова АПА Рубан Павел Михайлович.

 

Деловая встреча

Сегодня 13.11.2021 в Киеве представители АПА посетили 2 СТО и встретились для обсуждения прошедших и наступающим мероприятий в этом году.
Так же на встречу к членам АПА присоединилась Мария Котвицкая директор Онлайн Академия Гараж и обсудили дальнейшее сотрудничество.