Новини для небайдужих

22 декабря, 2021 АСОЦІАЦІЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ АВТОСЕРВІСУ.

Привіт всі, кому не байдужа доля Українського Автосервісу та розвиток освіти у цьому напрямі!

Користувачі цими послугами в Україні часто скаржаться на якість сервісу в автомайстернях. Причина проста- більшість механіків це самоучки. Відмінних та кваліфікованих майстрів менше, ніж потребує дана галузь. На жаль досвід приходить не так швидко, а освіта в Україні автомеханіків відбувається ще за програмами на ГАЗ і ЗІЛ. Не сучасні системи впорскування, а карбюратор вивчають у той час, коли весь цивілізований світ давно має відмінні сучасні навчальні центри з новітніми навчальними програмами.
На даний час в Україні також починають навчати за міжнародною програмою ELECTUDE.

Асоціація Професіоналів Автосервісу намагається вивчати ситуацію і шукати вихід із проблем що склались, знаходить спонсорів для навчальних закладів, зближує роботодавців з навчальними закладами, які готують фахівців.

Внаслідок цього ми багатьом навчальним закладам запропонували провести перший національний конкурс «Майстер Сервіс Юніор», де за міжнародною програмою ELECTUDE приймуть близько 200 юних автомеханіків щонайменше з 15 міст України. За вихід у фінал — призовий капітал від партнерів.

Таким чином, ми не тільки зацікавимо навчальні заклади краще готувати студентів та переходити на міжнародні системи сучасної підготовки фахівців Автосервісу, але також стимулюємо студентів краще вчитися, а партнери зможуть з учасниками конкурсу обговорювати проходження практики та працевлаштування у них на підприємстві!

З питань партнерства звертатись за телефонами:
067 366 68 32 (Viber, Telegram, WhatsApp)
063 173 98 39

Асоціація Професіоналів Автосервісу
096 751 16 07
093 857 24 57 (Viber)

АПА за об’єднання та розвиток Автосервісу в Україні!