Вітаємо розвальників з професійним святом!!!

5 мая, 2021 АСОЦІАЦІЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ АВТОСЕРВІСУ.

🔴 Асоціація Професіоналів Автосервісу (АПА) вітає розвальників з професійним святом.

Серед багатьох спеціальностей автосервісу є одна, що виокремлюється згуртованістю своїх представників.

Розвальники – це не лише професія, а окреме братство, власне королівство зі своїми порядками та традиціями, дружня спільнота фахівців, досвідчених майстрів, які вправні і на 3D стенді в сяючому дилерському центрі, і з оптикою в народній майстерні.

Ці невтомні «залізні люди» важкою щоденною працею заслужили на власне свято, яке відзначають 5 травня у День розвальника.

🛠 Асоціація Професіоналів Автосервісу звертається до всіх автомеханіків з регулювання кутів встановлення коліс із привітанням. Міцного здоров’я, вдячних клієнтів, цікавої та оплачуваної роботи, морального і фінансового задоволення від своєї улюбленої справи бажає своїм колегам голова АПА Павло Рубан. Перед об’єднаними спільними професійними інтересами та метою членами АПА не існує невирішуваних завдань, адже на їх боці колективний досвід та дружня підтримка, на яку може розраховувати кожен розвальник.

🔥 Свято не стане справжнім без подарунків. Тому для всіх членів Асоціації, які працюють на обладнанні Snap-on (марки John Bean і Hofmann), АПА дарує безкоштовне оновлення бази даних на 2021 рік. Також до привітань приєднується постійний партнер АПА компанія «Андрмакс» і 5 травня влаштовує знижку 30% на стенди розвал-сходження ANDRMAX.

 

Читати далі — http://autoexpert-consulting.com/news/sobytiya/11986-asocziacziya-profesionaliv-avtoservisu-vitaye-rozvalnikiv-z-profesijnim-svyatom.html